Najava - 5. Sajam sličica Zagreb

Poštovani članovi Udruge,   ponosno najavljujemo novi 5. Sajam sličica u našoj organizaciji. Sajam će se održati u Zagrebu, 04. lipnja 2023. godine na dobro poznatoj lokaciji, Bikers Beer Factory tzv. BBF, u Savskoj ulici 150. Ovisno o vremenu, sajam će se održati na terasi. Osim prodajnog dijela, ovaj sajam

Start

04/06/2023 - 10:30

End

04/06/2023 - 14:00

Poštovani članovi Udruge,
 
ponosno najavljujemo novi 5. Sajam sličica u našoj organizaciji.
Sajam će se održati u Zagrebu, 04. lipnja 2023. godine na dobro poznatoj lokaciji, Bikers Beer Factory tzv. BBF, u Savskoj ulici 150.
Ovisno o vremenu, sajam će se održati na terasi. Osim prodajnog dijela, ovaj sajam je prvenstveno zamišljen kao druženje kolekcionara, članova naše Udruge – sadašnjih i budućih. Također ukoliko imate potencijalne nove članove slobodno ih dovedite.
Predviđena je i razmjena sličica, novih i starih pa ponesite svoje duple kako biste ih mogli razmijeniti!
Molimo sve izlagače da nas kontaktiraju na mail Udruge (info@imamimamnemam.hr ili tajnik@imamimamnemam.hr) najkasnije do 05. svibnja kako bismo znali na koga računamo radi osiguravanja dovoljnog broja stolova za zainteresirane izlagače. Izlagač ne mora nužno prodavati, može samo i izložiti svoju kolekciju. Dobro došli su svi!
 
Srdačan pozdrav svima, veselimo se vašem dolasku i sudjelovanju!